Kan niet, bestaat niet

Wij zijn JP. We bouwen. Maar dan anders. Slimmer, duurzamer, of met nieuwe materialen. Op grote hoogte of midden in de stad. Of terwijl jij gewoon doorwerkt. Kan niet, bestaat bij ons niet. Door vanaf dag één slim mee te denken, maken we plannen haalbaar die in eerste instantie onmogelijk lijken.

Duurzaam bouwen 

Bio-based materialen, een remontabele opzet, warmterugwinning, hybride ventilatie, klimaatplafonds, vegetatiedaken? Wie iets wil bouwen dat ook goed is voor het milieu, is bij JP aan het juiste adres. Kan de EPC lager? Zijn er nieuwe, innovatieve methoden om groener te bouwen? Wij zorgen ervoor. 

HAUT

HAUT

HAUT

Hergebruikt hout Triodos Bank

Triodos Bank

Triodos Bank

Bouwen terwijl jij doorwerkt 

Je kunt een ziekenhuis niet sluiten omdat een afdeling wordt verbouwd. Een renovatie van het station mag geen gevolgen hebben voor reizigers. En tijdens het onderhoud van een kantoor moet er gewoon vergaderd worden. Wij hebben veel ervaring met dit soort complexe klussen. We doen ons werk terwijl alles gewoon doordraait.   

Bouwen in de drukte 

Hoe bouw je in een drukbevolkte binnenstad? Hoe zorg je dat winkelend publiek nergens last van heeft? Hoe voer je afvalstoffen af tussen fietsers, auto’s en trams? Waar laat je een keet, een kraan, een opslag? Waar velen terugdeinzen, zijn wij dol op de uitdagingen die bouwen op een drukke locatie met zich meebrengt.

Bouwen met hout  

Hout wordt al eeuwen gebruikt in gebouwen. Het is ook een van de meest innovatieve bouwmaterialen van dit moment. Hout is milieuvriendelijk, duurzaam én veilig. Het voelt warm en comfortabel. Wij bouwen complete woon- en kantoorgebouwen met dit unieke materiaal. Meer weten? Wij zetten er graag een boompje over op.   

Gebouwen in topconditie houden

Met onze 24/7-service vanuit de vestigingen in Amsterdam, Gouda en Houten, onderhouden we veel soorten gebouwen. Zoals ziekenhuizen, kantoren en scholen. Dus ook voor het à la minute vervangen van een slot staan we voor je klaar. Met ervaren vaklieden die begrijpen dat bedrijfsprocessen geen stagnatie of hinder mogen ondervinden.

Je kan me altijd bellen

Mark van der Werff
Commercieel Manager

Wij staan voor je klaar

Albert van Eijnsbergen
Directeur Verbouw, Onderhoud en Renovatie

Certificaten

KAM-beleidsverklaring PDF
NEN-EN-ISO-9001 PDF
NEN-EN-ISO-14001 PDF
VCA** - Veiligheid PDF
Veiligheidsladder trede 4 PDF
CO2 prestatieladder certificaat 2023-2026 PDF
FSC® (FSC-C127432) PDF
PEFC (PEFC/30-32-1095) PDF
Bewuste Bouwers PDF

Meer weten over JP?

Neem een kijkje