5TRACKS Offices is trots om Ericsson te verwelkomen

Na ruim honderd jaar in Rijen gevestigd te zijn, verhuist technologieconcern Ericsson binnenkort naar 5TRACKS Offices. Hier gaat het bedrijf een eigen verdieping betrekken in Platform_C. 

5TRACKS Offices is onderdeel van 5TRACKS Breda, een project van de ontwikkelcombinatie Synchroon en J.P. van Eesteren. Hier vind je een unieke mix van functies: wonen, werken, een hotel, een groen park, horeca, parkeergarage en winkels. Hier komt alles op een natuurlijke manier samen. Het is dé plek voor wonen en werken voor de nieuwe generatie. 5TRACKS Offices wordt de nieuwe locatie voor het Nederlandse hoofdkantoor van Ericsson, wereldleider in communicatie technologie. Donderdag 4 juli jongstleden tekenden Henri van Dam en Arjan de Looze namens 5TRACKS Offices en Fatih Noyan namens Ericsson, de huurovereenkomst voor 2.082 m² op hun toekomstige etage in Platform_C.

Nieuwe basis voor de toekomst

De gunstige ligging van 5TRACKS Offices, direct naast het Centraal Station en dichtbij belangrijke uitvalswegen naar luchthavens in Nederland en België, is een belangrijk voordeel. Ericsson is zo uitstekend bereikbaar voor internationale collega’s en relaties.

Verbinding, ‘connected’ zijn, was ook in bredere zin doorslaggevend voor de keuze van het bedrijf. 5TRACKS Offices draagt immers op tal van manieren daaraan bij, met een ontwerp waarin ontmoeting en uitwisseling centraal staan maar ook met aandacht voor welzijn, een groene omgeving en initiatieven voor een ondernemende community. 

'We are looking forward to moving into our new office space. This relocation underscores our commitment to employee well-being and sustainability. The new office is designed with our employees' comfort and productivity in mind, offering a modern and inspiring work environment. Additionally, the building's sustainable features align with our company's dedication to environmental responsibility,' zegt Fatih Noyan, Country Manager bij Ericsson in Nederland. 

De ontwikkelcombinatie is trots om een internationaal bedrijf met zo’n lange en rijke historie in 5TRACKS Offices te verwelkomen, zegt Roderick van Houwelingen namens 5TRACKS Offices. 'Het besluit om te verhuizen van een plek waar je al ruim honderd jaar gevestigd bent, neem je niet licht. Dat 5TRACKS Offices voldoet aan alle eisen die Ericsson aan een nieuwe locatie stelde, zien we dan ook als een enorm compliment.'

Cushman & Wakefield trad op als adviseur namens Ericsson en Van der Sande van Opstal namens 5TRACKS Offices. Beiden zijn trots dat zij de ambities van Ericsson hebben mogen helpen te verwezenlijken op deze fantastische nieuwe locatie in Breda.

Gevarieerd en flexibel aanbod

Ericsson is niet de eerste huurder die voor kantoorruimte in 5TRACKS Offices kiest. Partijen die al eerder besloten om zich hier te vestigen, werken nu aan de inrichting van hun eigen ruimte. In totaal biedt 5TRACKS Offices 15.000 m² kantoorruimte, verdeeld over de gebouwen Platform_B en Platform_C. Naast reguliere kantoren zijn er ook serviced offices, volledig gemeubileerd en beschikbaar op flexibele basis. Gedeelde meeting rooms en co-working space maken tevens onderdeel uit van het 5TRACKS Offices concept. Dit alles wordt ondersteund door een hospitality concept dat huurders volledig ontzorgt zodat zij zich volledig kunnen richten op hun bedrijfsactiviteiten.

Er zijn nog ruimtes beschikbaar. Bekijk alle mogelijkheden via 5tracks.nl.

5TRACKS Offices BV

5TRACKS Offices BV is de verhuurder van de kantoorruimte binnen 5TRACKS Breda. Synchroon en J.P. van Eesteren, beiden een dochteronderneming van TBI Holdings, zijn gezamenlijk eigenaar. 5TRACKS Offices biedt zowel reguliere kantoorvloeren als serviced offices, co-working desks, event space en meeting rooms. Bedrijven huren precies de werkplek of ruimte die zij nodig hebben en delen verschillende diensten en faciliteiten daaromheen.

Meer informatie: 5tracks.nl 

 

Stuur artikel door