Bouwinvest tekent koopovereenkomst

Bouwinvest REIM heeft namens het Bouwinvest Residential Fund een overeenkomst getekend met ERA Contour en J.P. van Eesteren voor de koop van 209 loft-appartementen in drie panden in project Little C aan de Coolhaven in Rotterdam.

Little C

De drie panden zijn onderdeel van een bredere gebiedsontwikkeling. Little C bestaat in totaal uit vijftien panden in pakhuisstijl met de authentieke en industriële sfeer die je doet denken aan The Village en Pearl Disctrict in wereldsteden als New York en Portland. Er komt een mix aan lofts, appartementen, studio’s, daktuinen, ontmoetingspleinen, kantoren, werkplekken, horeca, ateliers en kleinschalige winkels. Deze mix vind je nog nergens in Nederland. Zelfs niet in Rotterdam. Maar straks dus wel; aan de kop van Coolhaven! Naast de 209 huurappartementen komen er ook 111 koopappartementen in hetzelfde loft concept.

De architect van het project is CULD Inbo en de bouwwerkzaamheden starten naar verwachting in het eerste kwartaal van 2018. De oplevering staat gepland voor het tweede kwartaal van 2020.

“Little C is een schitterende acquisitie voor ons woningfonds. Wat deze aankoop voor mij uniek maakt is de combinatie van een zeer aansprekend product op een nú al bijzonder aantrekkelijke locatie. De loft-appartementen komen hier optimaal tot hun recht. Ze geven de plek nog meer karakter en woonkwaliteit. Wij zijn erg trots dat wij deze ‘parel’, door vroegtijdige en constructieve samenwerking met onze partners, kunnen toevoegen aan de portefeuille.”
Michiel de Bruine, Director Dutch Residential Investments

Stuur artikel door