Bouwinvest tekent overeenkomst voor 209 lofts in Little C

Vandaag tekende Het Bouwinvest Residential Fund een overeenkomst met TBI-ondernemingen ERA Contour en J.P. van Eesteren voor de koop van Rotterdamse lofts/appartementen. De partijen sloten een koopovereenkomst voor 209 vrije huursector woningen in drie panden van het project Little C aan de Coolhaven. Afgelopen zomer tekende Bouwinvest al een intentieovereenkomst, maar sinds vandaag is het definitief.

Little C

De drie panden zijn onderdeel van een bredere gebiedsontwikkeling. Little C bestaat in totaal uit vijftien panden in pakhuisstijl met de authentieke en industriële sfeer die je doet denken aan The Village en Pearl District in wereldsteden als New York en Portland. Er komt een mix aan lofts, appartementen, studio’s, daktuinen, ontmoetingspleinen, kantoren, werkplekken, horeca, ateliers en kleinschalige winkels. 

 

Naast de 209 vrije sector huurappartementen voor de Bouwinvest Residential Fund portefeuille worden er ook 111 koop lofts-/ en appartementen in hetzelfde loft concept ontwikkeld. De lofts worden uitgerust met hoge plafonds, grote raampartijen met stalen kozijnen en gezamenlijke dakterrassen. De eerste fase is inmiddels verkocht. Naar verwachting gaan de volgende fases in februari 2018 in verkoop. Naar verwachting wordt Little C in 2020 opgeleverd. 

 

Stuur artikel door