MM25: na revitalisering klaar voor gebruik

Na een grondige revitalisering is het MM25 gebouw, het nieuwe hoofdkantoor van Croonwolter&drosMobilis en Servicis, klaar voor gebruik. Honderden medewerkers van de drie TBI-ondernemingen nemen op maandag 29 januari 2018 hun intrek in een nieuw, state-of-the-art Smart Building.

 

Verbinding en creativiteit

MM25 is een nieuw gebouw waar je je al snel thuis voelt vanwege de mooie, lichte, kleurrijke omgeving en waar alles nieuw is en nieuw ruikt. Marijn Dekker manager Huisvesting TBI: “We zijn heel trots op de keuze voor MM25. Het is bij uitstek een aangename omgeving waar onze mensen nog beter kunnen samenwerken. Elke verdieping is opgedeeld in ‘werkvlekken’ waarbinnen elke medewerker het type werkplek kan kiezen wat bij zijn/haar werkzaamheden past. Dat zorgt voor meer verbinding met de andere collega’s en stimuleert de creativiteit. Prominent gelegen aan de A20 in de wijk Rotterdam Alexander is MM25 voor onze medewerkers ook per OV goed bereikbaar want trein en bus zijn op 5 minuten loopafstand."

Aangenaam duurzaam door Revitalisering

Directievoorzitter van Croonwolter&dros, Piet-Jan Heijboer: ”De vastgoedontwikkelaar is OVG Real Estate en Dam & Partners Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp. Croonwolter&dros heeft samen met zusteronderneming J.P van Eesteren de revitalisering gerealiseerd. Deze omvatte onder meer het afbreken en weer opbouwen vanaf het betonnen skelet en het slim integreren van E, W en I-installaties waardoor een nieuw, state-off-the-art Smart Building is gecreëerd. Het gebouw past goed bij ons credo: Intelligentie door Technologie. We hebben gebruik gemaakt van sensortechnologie waardoor een werkklimaat is ontstaan wat als heel aangenaam wordt ervaren door onze medewerkers, zonder dat we inleveren op een laag energieverbruik. Een ander duurzaam aspect is dat met deze verhuizing enkele oude locaties van de TBI-ondernemingen worden gesloten. Deze worden opnieuw verhuurd of krijgen een herbestemming.”

Stuur artikel door