Twee bouwlocaties open tijdens Dag van de Bouw op 20 mei

Op de Dag van de Bouw, de dag waarop iedereen bouwprojecten kan bezoeken, stelt J.P. van Eesteren twee bijzondere projecten open.

Gemeentehuis Waddinxveen

In Waddinxveen is van 10.00 tot 14.00 het nieuwe gemeentehuis te bezichtigen. Het voormalige kantoor- en winkelpand komt er na een flinke renovatie helemaal anders uit te zien. Tijdens de Dag van de Bouw zijn er bouwers, installateurs en adviseurs om alle aspecten van dit project toe te lichten. Lees hier meer.

Bekijk vlog van de gemeente Waddinxveen

Duurzaam hotel in Amstelkwartier

In Amsterdam is er een kijkje achter de schermen mogelijk bij de nieuwbouw van het nieuwe duurzame hotel in de opkomende wijk Amstelkwartier. Dit project realiseren we samen met Croonwolter&dros; het gebouw komt nu in de afbouwfase. Het wordt het eerste hotel in Europa dat opgaat voor een LEED Platinum duurzaamheidscertificaat. Er zijn allerlei duurzame innovaties toegepast, waaronder een ‘slimme’ gevel met bewegende panelen, die automatisch het klimaat in de kamers regelt. Van 10.00 tot 16.00 kun je een rondleiding volgen of meedoen aan één van de andere activiteiten. Meer over dit project.

Stuur artikel door