Nieuwsbrief

Vindt u het leuk om op de hoogte te blijven van waar J.P. van Eesteren mee bezig is? Om meer te lezen over onze projecten en andere ontwikkelingen? Meldt u dan vandaag hier aan. Een paar maal per jaar ontvangt u dan onze nieuwsbrief 'JP Today' automatisch in uw mailbox.

Bekijk hier onze digitale nieuwsbrief #16. In deze speciale editie, over onze afdeling Verbouw, Onderhoud en Renovatie, zoomen we in op de spijkerbroekenisolatie bij De Goudse Waarden, het gemeentelijke monument De Stookplaats in Hilversum, de oplevering van De State Hillegersberg en Rooswijck 5 in Amsterdam.

Bekijk hier onze digitale nieuwsbrief #15. Met daarin: bouw van woontoren Justus in de Amsterdamse Sluisbuurt gestart, bouwjournaal Hogeschool Leiden bouwt, trede 4 van de Veiligheidsladder behaald en een korte terugblik naar onze geslaagde Kerst Drive-Thru.

Bekijk hier onze digitale nieuwsbrief #14. Met daarin: eerste paal voor 5Tracks, start bouw Octagon, hoogste punt van Grotius en onze diverse vacatures.

Bekijk hier onze digitale nieuwsbrief #13. Met daarin: Stationspostgebouw in Den Haag opgeleverd, eerste woontoren in Amsterdamse Sluisbuurt, tweede fase van de State Hillegersberg opgeleverd, TBI Jaarverslag 2020 en onze diverse vacatures.

Bekijk hier onze digitale nieuwsbrief #12. Met daarin: uitbreiding van Hogeschool Leiden, hoogste punt HAUT, hotel en woningen 5TRACKS Breda verkocht en onze diverse vacatures.

Bekijk hier onze digitale nieuwsbrief #11. Met daarin: de bouwkuip van Westerpark West, start van Het Stadshof, elektrisch transport en renovatie Binnenhof.

Bekijk hier onze digitale nieuwsbrief #10. Dit keer staat de JP Today geheel in het teken van de projecten van onze afdeling Verbouw Onderhoud Renovatie. 

Lees hier de artikelen uit onze digitale nieuwsbrief #9. Met onder meer: Cobouw Awards, Start bouw Buitenveldertselaan en bouwen op het strand van Scheveningen. 

Lees hier de artikelen uit onze digitale nieuwsbrief #8. Met onder meer: Nominatie Schreudersprijs, oplevering Naturalis en project 2Amsterdam.

In deze editie blikken we terug op de laatste maanden van 2018. Met de start van HAUT en 2Amsterdam, opening van het kantoor voor de Goede Doelen Loterijen door Koning Máxima, een duurzame verbouwing in Utrecht en het bijzondere project metrostation Stadhuis in Rotterdam.

Lees hier onze digitale nieuwsbrief #6. We geven een update van de afgelopen zomerperiode. Met Amstel Tower, de koning, heel veel heipalen en een houten kern.

Lees hier de artikelen uit onze digitale nieuwsbrief #5, die helemaal in het teken van duurzaamheid staat. Over duurzame ideeën, duurzaam hout, duurzame keten en het materialenpaspoort Madaster.

Lees hier de artikelen uit onze digitale nieuwsbrief #4. Met onder meer: De naderende voltooiing van het European Patent Office en de oplevering van Holland PTC.

Lees hier de artikelen uit onze digitale nieuwsbrief #3. Met onder meer: Abseilers bij European Patent Office en project Lelystad Airport op tv bij Omroep Flevoland.

Lees hier de artikelen uit onze digitale nieuwsbrief #2. Met onder meer: Slimmere logistiek, afbouw UvA Rechtenfaculteit en de vernieuwing van Naturalis. 

Lees hier de artikelen uit onze digitale nieuwsbrief #1. Met onder meer: TBI Veiligheidsdag, kubuswoningen en oplevering van Antoni van Leeuwenhoek.