Nieuwsoverzicht

news
21 jun 2018

Amstel Tower op feestelijke wijze geopend

Donderdag 21 juni is de Amstel Tower in Amsterdam feestelijk geopend. Deze middag is het kunstwerk in de entree onthuld en kregen genodigden en buurtbewoners de kans om op 100 meter hoogte van het fantastische uitzicht over Amsterdam te genieten. De prestigieuze woon- en hoteltoren van vastgoedontwikkelaar Provast ligt pal naast het Amstelstation en omvat 21.500 m².

07 jun 2018

Rotterdams metrostation Stadhuis wordt uitgebreid met nieuwe nooduitgangen

De metro van Rotterdam heeft met veranderde regelgeving en een groeiend aantal reizigers te maken. Om aan de juiste capaciteit te blijven voldoen heeft de RET, verantwoordelijk voor het stadsvervoer in en om de stad, J.P. van Eesteren opdracht gegeven om metrostation Stadhuis uit te breiden met vier extra nooduitgangen waarvan er twee ook dienen als extra uitgangen bij grote evenementen.

29 mei 2018

Lijnbaan monument in oude glorie hersteld

De Lijnbaan, het kloppend winkelhart van Rotterdam en sinds 2010 een Rijksmonument, wordt opnieuw het naoorlogse winkel-icoon. Door de renovatie van luifels en gevels wordt de kwaliteit van het totale monument teruggebracht naar de uitstraling uit de jaren ’50.

24 mei 2018

J.P. van Eesteren gooit de bouwhekken open: welkom op de Dag van de Bouw!

Ook dit jaar stelt J.P. van Eesteren weer een aantal bouwprojecten open voor het publiek tijdens de Dag van de Bouw. Op 2 juni a.s., tussen 10.00 en 16.00 uur, zijn de projecten Goede Doelen Loterijen (Amsterdam), Naturalis (Leiden) en Lelystad Airport te bezichtigen.

03 mei 2018

Nieuw Familiehuis definitief in Little C

Het Familiehuis Daniel den Hoed verhuist eind 2020 naar het nieuwbouwproject Little C tegenover het Erasmus MC in Rotterdam. Het bestuur heeft op 1 mei jl. de handtekening gezet onder het koopcontract met Coolhaven BV (een samenwerking van J.P. van Eesteren en ERA Contour). De verhuizing is noodzakelijk vanwege de verplaatsing van ziekenhuis Erasmus MC-Daniel den Hoed naar het nieuwe Erasmus MC Kanker Instituut.