Nieuwsoverzicht

23 mei 2017

Project Goede Doelen Loterijen wint Bewuste Bouwers Zuidas Award

Het nieuwe kantoor van Goede Doelen Loterijen, waar de Nationale Postcode Loterij, de VriendenLoterij en de BankGiro Loterij onder vallen, wordt een van de meest duurzaam gerenoveerde kantoren van Nederland. Voor dit bijzondere project heeft J.P. van Eesteren zaterdag 20 mei de Bewuste Bouwers Zuidas Award in de wacht gesleept. Tijdens de Dag van de Bouw 2017 werd deze award voor het eerst uitgereikt aan de ‘meest bewuste bouwer’ op de Zuidas in Amsterdam.

18 mei 2017

Bouw Boston & Seattle bereikt hoogste punt

De bouw van de woontorens Boston & Seattle op de Rotterdamse Wilhelminapier, heeft het hoogste punt van 75 meter bereikt. Dit werd gisteren door v.o.f. Pier III samen met de medewerkers van J.P. van Eesteren, de Stichting HAL Wonen, kopers en betrokken partijen gevierd.

15 mei 2017

Twee bouwlocaties open tijdens Dag van de Bouw op 20 mei

Op de Dag van de Bouw (link maken), de dag waarop iedereen bouwprojecten kan bezoeken, stelt J.P. van Eesteren twee bijzondere projecten open.

04 mei 2017

Croonwolter&dros en J.P. van Eesteren realiseren state-of-the-art duurzaam datacenter voor Interxion

TBI-ondernemingen Croonwolter&dros en J.P. van Eesteren hebben gezamenlijk de eerste fase van het project datacenter AMS8 van Interxion opgeleverd. AMS8 is het achtste en tevens grootste datacenter van Interxion in Nederland.

28 apr 2017

Vormgeven aan groei: BIM bij Lelystad Airport

Het Bouw Informatie Model (BIM) is niet meer weg te denken bij het ontwerpen en realiseren van (complexe) bouwprojecten. TBI-ondernemingen J.P. van Eesteren en Croonwolter&dros zoeken elkaar dan ook actief op bij het gebruik van BIM in integrale projecten.