Nieuwsoverzicht

23 feb 2018

Gemeentehuis Waddinxveen naar nieuwe locatie verhuisd

Het oude gemeentehuis van Waddinxveen voldeed niet meer aan de huidige eisen van een modern gemeentehuis. De gemeente besloot daarom tot een verhuizing naar een andere locatie, die eerst grondig verbouwd en uitgebouwd is. In december 2016 begonnen onder regie van J.P. van Eesteren de eerste werkzaamheden in het voormalige pand van Hema en Rabobank. Op donderdag 22 februari werd het nieuwe gebouw in gebruik genomen en op feestelijke wijze geopend.

15 feb 2018

Eerste duurzaamheidscertificaten voor hoogbouwappartementen in Nederland

De woontorens Boston & Seattle op de Rotterdamse Wilhelminapier hebben als eerste in Nederland drie duurzaamheidscertificaten ontvangen. Alle appartementen kregen een BREEAM-certificering, Certificaat WoonKeur en Politiekeurmerk Veilig Wonen.

29 jan 2018

MM25: na revitalisering klaar voor gebruik

Na een grondige revitalisering is het MM25 gebouw, het nieuwe hoofdkantoor van Croonwolter&dros, Mobilis en Servicis, klaar voor gebruik. Honderden medewerkers van de drie TBI-ondernemingen nemen op maandag 29 januari 2018 hun intrek in een nieuw, state-of-the-art Smart Building.

21 dec 2017

Bouwinvest tekent overeenkomst voor 209 lofts in Little C

Vandaag tekende Het Bouwinvest Residential Fund een overeenkomst met TBI-ondernemingen ERA Contour en J.P. van Eesteren voor de koop van Rotterdamse lofts/appartementen. De partijen sloten een koopovereenkomst voor 209 vrije huursector woningen in drie panden van het project Little C aan de Coolhaven. Afgelopen zomer tekende Bouwinvest al een intentieovereenkomst, maar sinds vandaag is het definitief.

18 dec 2017

Kantoorruimte van Markthof Complex in Den Haag getransformeerd in 16 appartementen

In het centrum van Den Haag heeft de afdeling Verbouw, Onderhoud en Renovatie (VOR) het voormalige Markthof Complex gerenoveerd en getransformeerd. Hierbij werd een kantoorlaag van ruim 2.000 m² omgebouwd tot zestien bijzondere appartementen. Dit engineering & build project op deze drukke stadslocatie, ging van start in november 2016 en werd in juni 2017 opgeleverd.