06 sep 2021

Synchroon en J.P. van Eesteren starten met de bouw van 5TRACKS Breda

Wonen, werken én verblijven: het kan allemaal in 5TRACKS Breda. Op vrijdag 3 september is de ontwikkelcombinatie Synchroon en J.P. van Eesteren, beide een dochteronderneming van TBI Holdings, officieel gestart met de bouw van dit mixed-use project.

05 jul 2021

Laatste fase nieuwbouw Europees Octrooibureau opgeleverd

Met de installatie van de waterval in de nieuwe vijver als kers op de taart, is de laatste fase van de nieuwbouw van het European Patent Office (EPO) in Rijswijk voltooid. Daarmee is de realisatie van één van de grootste kantoorprojecten in Nederland voor de grootste internationale organisatie die in Nederland gevestigd is, door TBI-ondernemingen J.P. van Eesteren en Croonwolter&dros, een feit.

02 jun 2021

Mijlpaal bereikt - Stationspostgebouw opgeleverd

Door de herontwikkeling is het Stationspostgebouw in Den Haag weer in haar glorie hersteld. Het gebouw kent een rijke historie en maakt deel uit van het HS Kwartier, de gebiedsontwikkeling in Laakhaven rondom station Hollands Spoor.

29 apr 2021

Eerste paal uitbreiding Hogeschool Leiden

Vandaag werd bij Hogeschool Leiden het symbolische startschot gegeven voor de uitbreiding van de eigen campus op het Leiden Bio Science Park. De bouw van het zes verdiepingen hoge gebouw is in handen van TBI-bedrijven J.P. van Eesteren en Croonwolter&dros en wordt eind 2022 opgeleverd.

23 apr 2021

Update ver- en nieuwbouwproject De State in Hillegersberg: van casco tot vernieuwd revalidatiecentrum

In opdracht van Fundis Vastgoed heeft de afdeling Verbouw, Onderhoud en Renovatie van J.P. van Eesteren vandaag de tweede fase van ver- en nieuwbouwproject De State in Hillegersberg opgeleverd. Het project bestaat uit drie gebouwdelen, die elk in een eigen fase worden aangepakt. Tijdens elke fase bleven de andere twee gebouwdelen steeds volledig in gebruik door patiënten, medewerkers en bewoners van De State.

19 apr 2021

Eerste woontoren Sluisbuurt: 289 energiezuinige appartementen

Een intensieve samenwerking tussen de Gemeente Amsterdam, Syntrus Achmea en ontwikkelende bouwer J.P. van Eesteren maakt mogelijk dat er 289 nieuwe energiezuinige middenhuur woningen worden gerealiseerd in de Sluisbuurt. Het wordt de eerste woontoren in de nieuwe buurt op Zeeburgereiland.

16 apr 2021

TBI Jaarverslag 2020

TBI heeft een sterk jaar achter de rug, ondanks dynamische en lastige omstandigheden. De bedrijfsopbrengsten en het bedrijfsresultaat zijn in 2020 opnieuw duidelijk gestegen. Er is sprake van een gezonde cashflow en liquiditeit en een goede solvabiliteit. Tegelijk is de orderportefeuille tot een recordhoogte toegenomen. De medewerkers van alle TBI-ondernemingen hebben onder lastige omstandigheden een prima prestatie geleverd.

06 apr 2021

Coolhaven B.V. en Erasmus MC gaan samen Life Sciences & Health-bedrijven faciliteren

Coolhaven B.V., ontwikkelaar van het nieuwbouwproject Little C, en het Erasmus MC hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. De partijen gaan zich gezamenlijk richten op het faciliteren van Life Sciences & Health (LSH)-bedrijven in de kantoren van Little C.

31 mrt 2021

The little green deck

Wie wil bouwen in de stad moet tegenwoordig met veel meer aspecten rekening houden dan vroeger. Een uitdaging voor het innovatief vermogen van projectontwikkelaars. Het Rotterdamse Little C lost die belofte op meerdere vlakken in; ook op het gebied van watermanagement. “Ik kan echt genieten van zo’n low tech-oplossing.”

12 mrt 2021

J.P. van Eesteren verbouwt het Groene Hart Ziekenhuis Gouda

Vanuit onze speciale afdeling Verbouw, Onderhoud en Renovatie (VOR) hebben wij het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda verbouwd. De Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) van het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) was verouderd en toe aan vernieuwing.