Nieuwsoverzicht

20 jul 2017

Stroom uit het raam

Innovatieve en duurzame oplossing voor het nieuwe kantoor van de Goede Doelen Loterijen: PowerWindows.

10 jul 2017

Bouwinvest tekent koopovereenkomst met TBI-Ondernemingen ERA Contour en J.P. van Eesteren voor 209 loft-appartementen op toplocatie in Rotterdam

Bouwinvest REIM heeft namens het Bouwinvest Residential Fund een overeenkomst getekend met ERA Contour en J.P. van Eesteren voor de koop van 209 loft-appartementen in drie panden in project Little C aan de Coolhaven in Rotterdam.

06 jul 2017

WINNAAR Gulden Feniks 2017 in de categorie Transformatie: A’DAM TOREN

Op woensdag 5 juli zijn de prijzen uitgereikt in De Fabrique in Utrecht. A’DAM Toren is de grote winnaar van de Gulden Feniks 2017 in de categorie Transformatie. De Amsterdamse projecten B.Amsterdam en W-Hotel Bank en het Maastrichtse project Lumière Cinema waren de overige genomineerde projecten.

04 jul 2017

Oplevering Bouw HollandPTC

Op 4 juli heeft de officiële overdracht plaatsgevonden tussen de bouwer en HollandPTC. HollandPTC is het nieuwe poliklinische centrum voor protonentherapie en wetenschappelijk onderzoek in Delft. Het centrum is uitgerust met geavanceerde apparatuur voor beeldvorming en protonenbestraling. Het gebouw en de technische installaties zijn gerealiseerd door de bouwcombinatie van TBI-ondernemingen J.P. van Eesteren en Croonwolter&dros.

27 jun 2017

Nieuw kantoor Europees Octrooibureau in Rijswijk bereikt hoogste punt

“De scope van dit project bestaat voor TBI uit ontwerpen, engineering en bouwen”, vertelt directeur Ton Vaags namens de twee TBI-ondernemingen. “Dat, in combinatie met de omvang van ruim 80.000 m2 en de uitvoering in staal en glas, maakt dit tot een uniek en bijzonder complex project. Het levert een prachtig gebouw op, een landmark voor Rijswijk”.