Nieuwsoverzicht

news
27 jun 2018

Nieuw gebouw voor Europees Octrooibureau in Rijswijk geopend

In de aanwezigheid van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander opende het Europees Octrooibureau (EPO) woensdag 27 juni het nieuwe hoofdgebouw in Rijswijk tijdens een ceremonie onder leiding van de president van het EPO, de heer Benoît Battistelli.

26 jun 2018

Bouw van Little C aan de Coolhaven van start

De start van de bouw van nieuwbouwproject Little C aan de G.J. de Jonghweg in Rotterdam is een feit. Wethouder Robert Simons gaf maandag 25 juni het startsein door samen met toekomstige bewoners en gebruikers 15 reuzenballonnen vol confetti door te prikken, waarna de eerste officiële heipaal met Little C logo de grond in ging.

21 jun 2018

Amstel Tower op feestelijke wijze geopend

Donderdag 21 juni is de Amstel Tower in Amsterdam feestelijk geopend. Deze middag is het kunstwerk in de entree onthuld en kregen genodigden en buurtbewoners de kans om op 100 meter hoogte van het fantastische uitzicht over Amsterdam te genieten. De prestigieuze woon- en hoteltoren van vastgoedontwikkelaar Provast ligt pal naast het Amstelstation en omvat 21.500 m².

07 jun 2018

Rotterdams metrostation Stadhuis wordt uitgebreid met nieuwe nooduitgangen

De metro van Rotterdam heeft met veranderde regelgeving en een groeiend aantal reizigers te maken. Om aan de juiste capaciteit te blijven voldoen heeft de RET, verantwoordelijk voor het stadsvervoer in en om de stad, J.P. van Eesteren opdracht gegeven om metrostation Stadhuis uit te breiden met vier extra nooduitgangen waarvan er twee ook dienen als extra uitgangen bij grote evenementen.

29 mei 2018

Lijnbaan monument in oude glorie hersteld

De Lijnbaan, het kloppend winkelhart van Rotterdam en sinds 2010 een Rijksmonument, wordt opnieuw het naoorlogse winkel-icoon. Door de renovatie van luifels en gevels wordt de kwaliteit van het totale monument teruggebracht naar de uitstraling uit de jaren ’50.