Bezoek onze twee Amsterdamse bouwjuweeltjes op de Dag van de Bouw 2015

04 jun 2015

Op zaterdag 13 juni is het weer zover: de Dag van de Bouw! Dit jaar doet J.P. van Eesteren met twee spraakmakende Amsterdamse projecten mee: A’DAM Toren en Hotel Amstelkwartier. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur bent u van harte welkom om een kijkje te nemen op de bouwplaatsen. Wat valt er zoal te zien?

​Kom turen van de A’DAM Toren!

Aan het IJ en naast het EYE filmmuseum werkt J.P. van Eesteren hard aan de transformatie van A’DAM Toren, ook wel bekend als Toren Overhoeks. A’DAM staat voor: Amsterdam Dance And Music. In de multifunctionele toren komt een observatiepunt, hotel, club, kantoren voor de creatieve industrie en diverse horeca waaronder een ronddraaiend restaurant. De feestelijke opening van de A’DAM Toren staat voor april 2016 gepland. Nog even geduld dus… maar op zaterdag 13 juni krijgt u alvast een exclusief voorproefje!

​Programma A’DAM Toren:

Vanaf de pont volgt u de afgezette route naar de toren. U wordt met een lift naar de 16everdieping met grote raampartijen gebracht, waar u een prachtig 360 graden uitzicht over Amsterdam heeft. Rondom hangen grote foto’s, waarop de mijlpalen van de bouw goed te zien zijn. Daarna mag u zelf lopen naar de 18e verdieping waar u lekker kunt uitwaaien op het uitkijkpunt. Onze trotse medewerkers staan klaar om u alles te vertellen over de uitdagingen tijdens de bouw. En natuurlijk staat er iets te drinken voor u klaar.

Adres: Overhoeksplein, 1, 1031 CK Amsterdam

Groei mee met Hotel Amstelkwartier!

Op een van de mooiste plekken langs de Amstel verrijst de nieuwe wijk Amstelkwartier en groeit een uniek designhotel. TBI-bedrijven Croon ElektrotechniekWolter & Dros en J.P. van Eesteren bouwen samen met opdrachtgever Amstelside aan deze bijzondere ontmoetingsplek, die mensen lokaal en van over de hele wereld verbindt met het grootste respect voor elkaar en voor onze omgeving. Hotel Amstelkwartier zal begin 2016 haar deuren openen. Bent u nieuwsgierig geworden? Tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 13 juni kunt u alvast een kijkje nemen in het duurzaamste hotel van Europa!

Programma Hotel Amstelkwartier:

Tussen 10.00 uur en 16.00 uur bent u van harte welkom op het project. U krijgt samen met uw gezin een rondleiding door het gebouw. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud. Wat dacht u van ‘Bouw je eigen moestuin’? Plant een zaadje en groei mee met het hotel! Of een workshop ‘Koken in de keuken van het hotel’ waarbij we eerst eigen aardbeien, tomaatjes of basilicum plukken en daarna lekker kokkerellen . Of pers een eigen appelsapje! Bij de workshop ‘Energie genie’ leren kinderen zelf energie opwekken met een generator. En voor de allerkleinsten is er een ‘waaimolen’ op zonne-energie.

Adres: Amstelvlietstraat 2, 1096 GG Amsterdam

Graag tot ziens op 13 juni op onze bouwplaatsen!