26 nov 2021

Houten gebouw Triodos Bank overtuigt jury èn stemmers

Het grotendeels van hout gemaakte hoofdkantoor van de Triodosbank in Driebergen is het beste houten gebouw van Nederland. Dat is zowel het oordeel van de vakjury als van het publiek. RAU Architects nam woensdag dus twee maal de Nationale Houtbouwprijs 2021 in ontvangst.

03 nov 2021

Bouw Quartz bereikt hoogste punt

Op een van de meest prominente locaties in Buitenveldert ontwikkelt Kroonenberg Groep een nieuw icoon van internationale allure: Quartz. En deze icoon heeft haar hoogste punt bereikt. Dat werd gevierd met het hijsen van een feestelijke Q in bijzijn van architecten, aannemer en ontwikkelaar.

01 nov 2021

Ontwikkeling 'Beagle Marconi' in Rotterdam van start

Afgelopen vrijdag hebben ontwikkelaar Beagle Building en ontwikkelende bouwer J.P. van Eesteren een overeenkomst met Havenbedrijf Rotterdam voor de gronduitgifte voor Beagle Marconi getekend. Het op de hoek van de Marconistraat en Benjamin Franklinstraat in Rotterdam te realiseren duurzame gebouw, biedt vanaf medio 2024 hoogwaardige laboratorium- en kantoorruimten voor start-ups, scale-ups en gevestigde bedrijven in de (bio)technologie en innovatieve maakindustrie.

27 okt 2021

J.P. van Eesteren bouwt voor Kroonenberg Groep kantoor Apollolaan Amsterdam

Vandaag hebben Kroonenberg Groep en bouwbedrijf J.P. van Eesteren op de Provada het contract getekend voor de bouw van een high-end kantoorgebouw aan de Apollolaan 171 in Amsterdam.

12 okt 2021

Hoogste punt Grotius gevierd

Met een spectaculair vuurwerk vierden we vandaag op de bouwplaats van project Grotius dat de Haagse skyline twee iconen rijker is geworden.

29 sep 2021

Synchroon en J.P. van Eesteren zijn gestart met de bouw van mixed use gebouw Octagon in Leiden

Synchroon en J.P. van Eesteren, beiden een dochteronderneming van TBI Holdings, zijn gestart met de bouw van Octagon in de binnenstad van Leiden. Octagon wordt gerealiseerd aan de Stationsweg, pal tegenover het Centraal Station van Leiden.

06 sep 2021

Synchroon en J.P. van Eesteren starten met de bouw van 5TRACKS Breda

Wonen, werken én verblijven: het kan allemaal in 5TRACKS Breda. Op vrijdag 3 september is de ontwikkelcombinatie Synchroon en J.P. van Eesteren, beide een dochteronderneming van TBI Holdings, officieel gestart met de bouw van dit mixed-use project.

05 jul 2021

Laatste fase nieuwbouw Europees Octrooibureau opgeleverd

Met de installatie van de waterval in de nieuwe vijver als kers op de taart, is de laatste fase van de nieuwbouw van het European Patent Office (EPO) in Rijswijk voltooid. Daarmee is de realisatie van één van de grootste kantoorprojecten in Nederland voor de grootste internationale organisatie die in Nederland gevestigd is, door TBI-ondernemingen J.P. van Eesteren en Croonwolter&dros, een feit.

02 jun 2021

Mijlpaal bereikt - Stationspostgebouw opgeleverd

Door de herontwikkeling is het Stationspostgebouw in Den Haag weer in haar glorie hersteld. Het gebouw kent een rijke historie en maakt deel uit van het HS Kwartier, de gebiedsontwikkeling in Laakhaven rondom station Hollands Spoor.

29 apr 2021

Eerste paal uitbreiding Hogeschool Leiden

Vandaag werd bij Hogeschool Leiden het symbolische startschot gegeven voor de uitbreiding van de eigen campus op het Leiden Bio Science Park. De bouw van het zes verdiepingen hoge gebouw is in handen van TBI-bedrijven J.P. van Eesteren en Croonwolter&dros en wordt eind 2022 opgeleverd.