Een tropisch hoogtepunt in utilitaire woningbouw

03 jul 2015

SOHO DISTRICT UTRECHT

Na bijna twee jaar bouwen aan project Soho District Utrecht, bereikten we op donderdag 2 juli 2015 het hoogste punt van fase 2 (Blok Conventry en Blok Denman).

Welkome afwisseling

Met temperaturen die op de bouwplaats plaatselijk de 44 graden Celsius aantikten, was het een welkome afwisseling om de bouwwerkzaamheden aan het begin van de middag stil te leggen. Zo konden we samen met Multi Vastgoed, één van onze opdrachtgevers, het leggen van de laatste dakplaat van Blok Conventry vieren. Een mooie prestatie, aangezien er twintig weken geleden nog werd geheid. Op dit moment werken we al volop aan de gevel- en daksluiting. Planning is dat medio november 2015 de eerste winkels hun deuren openen en vanaf eind dit jaar is de oplevering van de eerste appartementen.

Geslaagde dag

Aansluitend aan de hoogstepuntviering, waren de kopers van de appartementen uitgenodigd om hun appartement voor het eerst in het echt te bekijken. Al met al een geslaagde, maar vooral tropische, dag in Utrecht, waar de helikopters de hele dag boven ons hoofd aan het oefenen waren voor de Grand Départ van de Tour de France van komend weekend.