Roparun

Roparun Updates

Volg hier het J.P. van Eesteren team tijdens hun voorbereidingen op de Roparun 2016.

Roparun-team heeft € 15.365,- ingezameld!

Op vrijdag 3 juni werd bekend gemaakt hoeveel geld er met de Roparun-actie is ingezameld. Dit jaar was dat maar liefst € 5.415.691,00. Ons eigen JP-team heeft het prachtige bedrag van € 15.365,00 opgehaald. Dit geld gaat rechtstreeks naar stichting Roparun, die hiermee goede doelen steunt die het leven van patiënten met kanker ondersteunen en meer draaglijk maken.

Inpakken en wegwezen

Morgen pakken wij onze spullen en vertrekken wij, rond de klok van 9 uur, met de hele karavaan vanuit Gouda richting Hamburg. Zaterdag gaan we op tijd richting het startterrein voor het startschot. Deze handeling wordt verricht door een echte BH-ster (Bekende Hamburgerster) Sylvie Meis. Wij staan vooraan!

Roparun oefenloop goed verlopen

Ter voorbereiding op de 570 kilometer lange tocht vanuit Hamburg naar Rotterdam hebben we zaterdag 9 april onze traditionele oefenloop ter voorbereiding op de Roparun gehouden.

JP-team bereidt zich voor op Roparun 2016

Ook dit jaar doet het JP-team weer mee aan de Roparun. Het wordt alweer de 17e keer, dus we kunnen wel stellen dat onze Roparunners inmiddels professionals zijn. Ruim 560 kilometer hardlopen, dat doet het team natuurlijk met een reden: zoveel mogelijk geld inzamelen voor de stichting Roparun! Deze stichting ondersteunt initiatieven en instellingen die het leven van kankerpatiënten meer dragelijk maken, zoals hospices en gezinshuizen.