Start bouw van project De Wij in Welgelegen: kinderen slaan eerste paal

15 jan 2016

project De Wij in Welgelegen: kinderen slaan eerste paal

Op woensdag 13 januari jl. is de eerste paal geslagen voor én door de bewoners van De Wij in de wijk Welgelegen te Utrecht. Een heugelijke gebeurtenis voor de bewoners én voor J.P. van Eesteren. Opvallend veel jeugdige buurtgenootjes betraden met hun kaplaarzen de bouwlocatie en mochten samen de start van de bouw symbolisch inluiden.

 

Verregende bouwplaats blijkt speelparadijs

De eerste fase van dit door J.P. van Eesteren ontwikkelde project omvat 10 twee-onder-een-kapwoningen, 16 herenhuizen en 4 hoekvilla’s. De kopers van deze woningen waren -ondanks het slechte weer- in grote getalen naar de bouwplaats gekomen. Veel kleine, toekomstige buurtgenootjes, maakten van de verregende bouwplaats een waar speelparadijs. Ondanks de kaplaarzen, bleef niet ieder kindervoetje droog! Met een oudhollandse heistelling sloegen de kinderen samen de eerste heipaal, waarmee de bouw symbolisch van start is gegaan. Aansluitend werden de enthousiaste bewoners en bouwers getrakteerd op een hapje en een drankje.

De eerste woningen worden naar verwachting in het tweede kwartaal van 2017 opgeleverd. Voor meer informatie: www.wonenindewij.nl