Start verkoop patiowoningen De Wij, Utrecht

09 mei 2016

De Wij vogelvlucht patiowoningen

Op dinsdag 10 mei start de verkoop van 11 lichte patiowoningen in de wijk Welgelegen in Utrecht. Geïntereseerden kunnen tussen 17.00 uur en 19.00 uur naar de bouwplaats komen. De ingang ligt aan de Ravellaan tussen de Schönberglaan en de Leidseweg in Utrecht. Er wordt onder meer een toelichting op de mogelijkheden van de patiowoningen gegeven en er liggen brochures klaar. Er kan direct worden ingeschreven voor de verkoop en de makelaar is aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Ben je niet in de gelegenheid om op 10 mei langs te komen, dan kun je via Brecheisen makelaars een brochure opvragen.

OVER DE PATIOWONINGEN

De patiowoningen hebben het comfort van een appartement in een levendige en diverse wijk in Utrecht. Er zijn slechts 11 van deze luxe woningen aan de rustige Schönberglaan beschikbaar. Deze laan wordt opnieuw ingericht onder andere door het planten van bomen. Er wordt maximaal gebruik gemaakt van de 62 m2 beschikbare ruimte in de basisversie, alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond. De patio zorgt voor veel licht in keuken, woonkamer en slaapkamer. Over de hele breedte van het huis ligt de voortuin op het zuidoosten.

Is er meer ruimte gewenst, dan kan er voor een opbouw worden gekozen. Het is ook mogelijk om later een opbouw te plaatsen, de voorzieningen worden hiervoor al getroffen. Een ideale woning die met de bewoners mee kan groeien.

OVER WONEN IN DE WIJ

In de wijk Welgelegen in Utrecht bouwt J.P. van Eesteren in eigen ontwikkeling een gevarieerd programma aan woningen. In het plan worden 45 startersappartementen gebouwd, 11 patiowoningen, 20 grote eengezinswoningen, 10 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrije kavels. Het ontwerp voor de woningen is van EGM Architecten bv, Theo Verburg Architecten en TOBA architecten en ingenieurs. Daarnaast komen er 6 eengezinswoningen naar een ontwerp van Inbo architecten. De oplevering van het totale project vindt plaats medio 2018. Inmiddels zijn er al 30 woningen verkocht.

Lees hier meer over Wonen in de Wij.

Patiowoningen De Wij, Utrecht