Succesvol TBI evenement tijdens Sail-In Parade

21 aug 2015

Woensdag 19 augustus is de negende editie van de SAIL officieel van start gegaan met de bekende Sail-In Parade. Honderden schepen voeren vanuit IJmuiden over het Noordzeekanaal richting Amsterdam. Een mooie gelegenheid om een netwerkevenement te organiseren voor de relaties van TBI.

Locatie

Met zijn ligging aan het water, vormde de ‘tuin’ van het TBI-kantoor van Voorbij Betontechniek en J.P. van Eesteren de perfecte locatie om de lange stoet van bijzondere schepen van dichtbij te bekijken. Ruim 450 mensen waren op het gezamenlijke TBI evenement afgekomen. Relaties én collega’s van Croon Elektrotechniek, Wolter & Dros, Hazenberg, Koopmans, Mobilis, Eekels, WTH en J.P. van Eesteren keken hun ogen uit tijdens de parade. Die bestond uit bijna vijftig tallships (grote traditionele zeilschepen), marineschip Zr. Ms De Ruyter en andere grote en kleinere schepen.

Prachtige plaatjes

De ochtend begon tegen half tien met bewolking, maar rond elf uur brak de zon door en kon iedereen prachtige plaatjes schieten. Rond het middaguur volgde een uitgebreide BBQ lunch. Jazztrio Majaxxtic verzorgde de muzikale omlijsting van de dag. Na het verwelkomen van de laatste schepen, sloten we het succesvolle evenement gezamenlijk af.

Parade langs A'DAM Toren

Ook op andere plekken werd de parade van SAIL 2015 gevierd. Bij de A’DAM Toren in Amsterdam bijvoorbeeld. Vanaf de kade bij de toren, die momenteel gerenoveerd wordt door J.P. van Eesteren, hadden de bezoekers goed zicht op de schepen. Tot en met zondag 23 augustus kan iedereen sfeer proeven op het minifestival A’DAM SAILFEST rondom de A’DAM Toren.

Het uitzicht op de Sail-In Parade vanaf de A'DAM Toren