Verbouwing kantoor Croonwolter&dros

Projectinformatie

Project Verbouwing kantoor Croonwolter&dros
Locatie Paalbergweg, Amsterdam
Opdrachtgever Croonwolter&dros
Architect Zenber Architecten
Looptijd januari 2020 - juni 2020

In opdracht van Croonwolter&dros heeft J.P. van Eesteren het nieuwe kantoor aan de Paalbergweg in Amsterdam verbouwd. De oppervlakte bedroeg 4.000 m2  over vier verdiepingen. Op deze vernieuwde locatie zijn de twee Amsterdamse Croonwolter&dros kantoren samengevoegd. HEVO voerde bij dit bouwproject de directie en Croonwolter&dros verzorgde zelf het installatiedeel. Zenber Architecten was betrokken bij de uitwerking.

Aan de Paalbergweg zijn de bedrijfsonderdelen Utiliteit Regio Noord-West, Industrie Regio Noord-West en TAI van Croonwolter&dros, die eerder vanuit aparte locaties in Amsterdam Zuidoost opereerden, samengekomen.

Werkzaamheden J.P. van Eesteren

J.P. van Eesteren zorgde voor het totale inbouwpakket. Hierbij moet je denken aan de vloerafwerkingen, wanden, plafonds en het schilderwerk. Ook is er gezorgd voor vast meubilair. Daarnaast is de begane grond voorzien van een magazijn met Troax-wanden.