Werken bij J.P. van Eesteren

Onderdeel van TBI

J.P. van Eesteren is onderdeel van TBI; een groep ondernemingen die onze fysieke leefomgeving vernieuwt, inricht en onderhoudt. Woningen, kantoren, scholen, ziekenhuizen, wegen, tunnels, bruggen, sluizen, fabrieken en scheepsinstallaties. In heel Nederland is ons werk te zien. Van kleine initiatieven tot grote, spraakmakende projecten. Voor publieke of private opdrachtgevers.

Werken bij één van de TBI-ondernemingen biedt de meerwaarde van werken bij een autonome, ondernemende en gespecialiseerde onderneming, waar men elkaar kent, waar vakmanschap en specialisme worden gevierd, en je bijdrage wordt gewaardeerd. Tegelijkertijd biedt TBI de meerwaarde van werken binnen een groot concern, met impact en reputatie in de markt. Waar door 5.900 mensen wordt gewerkt volgens de hoogste professionele normen. Waar je specialisme wordt verrijkt door de integrale projecten en je leert kijken over de grenzen van je eigen vak. Waar je met uitstekende mensen en state-of-the-art-systemen werkt aan aansprekende projecten. Je persoonlijke en professionele ontwikkeling staan centraal binnen de ondernemingen, en worden op verschillende manieren gestimuleerd en aangevuld door de holding. Bijvoorbeeld met de concernbrede TBI acdmy, management development programma’s, kennisdeling en volop loopbaankansen.

TBI Traineeship

Voor innovatieve en ondernemende WO-afgestudeerden is er een traineeprogramma dat door TBI wordt georganiseerd. Dit tweejarig traineeship van TBI acdmy biedt jonge mensen de kans om een uitdagende carrière binnen TBI vorm te geven waarmee ze hun eigen toekomst maken.
Lees meer >

TBI Acdmy

TBI acdmy biedt een uitgebreid ‘management development’ programma voor afgestudeerden tot professionals met een passie voor techniek, mensen en resultaat. Kennisoverdracht en leiderschapsontwikkeling staan hierin centraal.
Lees meer >

Collega's over het werken bij JP