Ontmoet onze JP'ers

Wilco: 'Vaak gaat er bij het volgende project nog een schepje bovenop'

Toen hij 10 jaar was, kreeg Wilco Ems belangstelling voor de bouw. Zijn vader werkte al bij J.P. van Eesteren en nam hem soms mee. Nu werken Wilco en zijn broer bij ons.

Rebecca: 'Van uitdagende projecten worden we enthousiast'

Na twee jaar traineeship is Rebecca begonnen als planontwikkelaar bij J.P. van Eesteren. Hier werkt ze aan wisselende projecten in verschillende ontwerpfases.

Sander: 'Bouwen is een teamsport'

Als teamleider werkvoorbereiding en uitvoering probeer ik vooral een klimaat neer te zetten waarbinnen iedereen goed kan functioneren. Een bouwproces kent veel stakeholders, denk aan klanten, omwonenden en onderaannemers.

Jeroen: 'Je merkt dat vakmanschap hier wordt gekoesterd'

Voordat hij naar J.P. van Eesteren kwam, werkte Jeroen Koomen jarenlang bij architectenbureaus. Met zijn kennis van het ontwerpproces werd hij onze eerste BIM-regisseur.

Wilco Maarleveld: 'Het komt vaak aan op puzzelen en improviseren'

Van bouwen met Lego-steentjes naar meewerken aan spraakmakende bouwprojecten. Een logische lijn in het leven van Wilco Maarleveld.

Eric: 'Eigenlijk heb je je eigen bedrijf binnen het bedrijf'

Eric Nicolaas had nooit gedacht dat hij zo lang bij hetzelfde bedrijf zou werken. Naast de bijzondere projecten speelt de mentaliteit bij J.P. van Eesteren voor hem een grote rol.

Jolanda: '30 jaar in de bouw, als timmervrouw'

Jolanda Huizing werkt al 30 jaar als timmervrouw bij J.P. van Eesteren. De TBI-onderneming is haar eerste, en wat haar betreft ook laatste, werkgever.

Dirk: 'Elkaar vinden op toegevoegde waarde'

Gebouwen slimmer maken draait voor mij om gebouwen duurzamer te bouwen, duurzamer te laten functioneren, sneller te kunnen bouwen en om met minder middelen en minder afval meer resultaat te realiseren voor de eindgebruiker en voor onszelf.