Privacy en disclaimer

Privacy Statement J.P. van Eesteren

TBI Holdings B.V. en haar ondernemingen – en dus ook J.P. van Eesteren - respecteren de privacy van alle gebruikers van de door haar of hen gebruikte website(s) en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Onze website www.jpvaneesteren.nl biedt op een aantal plaatsen de mogelijkheid tot interactie. Zo kunt u zich aanmelden voor een nieuwsbrief of een (digitaal) formulier invullen. De gegevens die u hierbij verstrekt zullen uitsluitend worden gebruikt om aan uw verzoek te voldoen en niet voor andere doeleinden. Uw gegevens zullen niet zonder uw toestemming aan derden worden verstrekt, tenzij dat noodzakelijk is voor het uitvoeren van uw verzoek.

Hoe beschermen we uw persoonlijke informatie?

We nemen de nodige administratieve, technische en organisatorische maatregelen om de veiligheid en vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens te beschermen en we beschermen uw persoonsgegevens tegen ongewild verlies, misbruik, ongeoorloofde toegang, bekendmaking, wijziging en ongewilde of ongeoorloofde vernietiging, een en ander conform de toepasselijke wet – en regelgeving.

Uw rechten m.b.t. de bescherming van uw persoonlijke informatie

Op grond van de toepasselijke wet – en regelgeving hebt u het recht:

  • op informatie en inzage van uw persoonsgegevens;
  • op verbetering van uw persoonsgegevens;
  • op verwijdering van uw persoonsgegevens (‘recht om vergeten te worden’);
  • op beperking van de verwerking;
  • van bezwaar tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (‘het recht op verzet’);
  • uw persoonsgegevens te verkrijgen in een gestructureerde, gangbare, en machine-leesbare vorm, en om die persoonsgegevens aan een andere (verwerkings)verantwoordelijke (te doen) overdragen.

Voor meer informatie over deze rechten, en de omstandigheden waaronder u deze rechten kunt uitoefenen, in het bijzonder uw recht op verzet, klik hier: informatie rechten betrokkenen. Indien u gebruik wenst te maken van (één van uw) hiervoor genoemde rechten, verzoeken wij u het formulier ‘verzoek rechten van betrokkenen’, volledig in te vullen en te verzenden. Tot slot hebt u het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over de verwerking van uw persoonsgegevens door ons. Dat u kunt bereiken door hier te klikken: klachtenformulier.

Verklaring gebruik cookies

Maken we gebruik van cookies?

Deze website maakt gebruik van cookies om de website nuttiger en betrouwbaarder te maken. Sommige cookies zijn noodzakelijk om onze website te doen functioneren, andere zijn bedoeld om uw gebruikerservaring te verbeteren.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op de harde schijf van de computer en/of toestellen van de bezoekers van bepaalde websites worden geplaatst. Ze bevatten bepaalde informatie, zoals de taalvoorkeur van de bezoeker of de inhoud van het winkelmandje. Andere cookies verzamelen statistieken over de gebruikers van onze website of zorgen ervoor dat de grafische vormgeving van de website correct wordt weergegeven en de applicaties van de website correct werken.

Welke soorten cookies gebruiken we?

Functionele/technische cookies
Functionele of technische cookies zijn cookies die nodig zijn om een website te laten werken. Deze cookies helpen ons om de specifieke functionaliteit op de site mogelijk te maken en zo uw ervaring te verbeteren, bijvoorbeeld door uw keuzes en voorkeuren te onthouden (bijv. gekozen taal) of door meer complexe beslissingen op te slaan; dankzij deze cookies kunt u bijvoorbeeld ook door onze website navigeren en de verschillende functies hiervan gebruiken.

Statistische / analytische cookies
Op basis van deze cookies kunnen wij bezoekers herkennen en hun aantal bijhouden, en bekijken hoe bezoekers navigeren wanneer ze onze website gebruiken. Dit helpt ons om de gebruikersnavigatie te verbeteren en ervoor te zorgen dat gebruikers gemakkelijker vinden wat ze zoeken. TBI gebruikt de middels deze cookies verkregen informatie enkel om de prestatie van onze website te verbeteren.

Voor deze cookies wordt gebruik gemaakt van Google Analytics; informatie die door Google Analytics wordt verzameld, wordt zoveel mogelijk geanonimiseerd. Google zal bijvoorbeeld nooit uw volledige IP-adres verwerken en maskeert altijd het laatste deel van uw IP-adres. Voor meer informatie kunt u terecht op het Privacybeleid van Google.

Tracking- / marketingcookies
Tracking-cookies, ook wel marketingcookies of reclame-cookies geheten, zijn cookies die binnen een domein of over verschillende domeinen gebruikt worden om surfgedrag van de bezoekers vast te leggen. Hiermee kunnen uiteindelijk gerichte aanbiedingen gedaan worden. Voor het gebruiken van tracking cookies is de geïnformeerde toestemming van u als gebruiker vereist.

Disclaimer

Alle informatie op de website van J.P. van Eesteren B.V. heeft een informatief karakter. Alhoewel J.P. van Eesteren getracht heeft om deze informatie zo volledig en accuraat mogelijk weer te geven, garanderen J.P. van Eesteren  en/of haar (toe)leveranciers niet de juistheid, toepasselijkheid, betrouwbaarheid, tijdigheid of nauwkeurigheid van de informatie op de website. J.P. van Eesteren accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor enige vorm van schade naar aanleiding van het gebruik van de website of de informatie die op de   website beschikbaar is.

De inhoud van deze website en de informatie eraan gerelateerd, is auteursrechtelijk beschermd en mag op geen enkele manier worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, elektronisch of op welke andere wijze dan ook, zonder dat J.P. van Eesteren B.V. voorafgaand toestemming geeft. Alle rechten zijn voorbehouden aan J.P. van Eesteren.

Op de J.P. van Eesteren website kunnen diverse links te vinden naar websites die niet van J.P. van Eesteren zijn. J.P. van Eesteren is niet verantwoordelijk voor de inhoud en het privacybeleid van deze andere websites.

J.P. van Eesteren behoudt zich het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen en raadt u aan deze pagina op geregelde tijdstippen te raadplegen.