Project Flevoziekenhuis

Het Flevoziekenhuis heeft een gefaseerde uitbreiding en verbouwing ondergaan terwijl het ziekenhuis in gebruik is gebleven. Het gebouw is hiermee gegroeid van 20.000 naar 54.000 m2 .

De uitbreiding bestaat uit een gesloten ring om het bestaande ziekenhuis heen. Het project is gerealiseerd in 3 bouwfases. Gestart is met de nieuwbouw en vervolgens is de renovatie ter hand genomen. De opbouw van het nieuwbouw gedeelte bestaat uit kanaalplaatvloeren (begane grond), breedplaatvloeren (verdiepingen), prefab kolommen en prefab binnenspouwbladen. De aanbestedende dienst zocht bij voorkeur een partij die een integrale aanbieding kon doen voor het totale pakket bouwkunde en e- en w-installaties.

J.P. van Eesteren en TBI techniek, waar binnen voor dit project Wolter & Dros en Croon optreden, hebben zich gezamenlijk gepresenteerd en gekwalificeerd voor de aanbesteding. Bouwcombinatie J.P. van Eesteren - TBI techniek v.o.f. heeft een integrale aanbieding gemaakt en in concurrentie het project verworven.

Flevoziekenhuis

Stuur project door