Renovatie en uitbreiding EDGE Olympic

In opdracht van EDGE Technologies (voorheen OVG Real Estate) renoveerden we het op de Zuidas in Amsterdam het leegstaande kantoorgebouw Olympic Plaza. Het vernieuwde pand heeft de naam EDGE Olympic gekregen. Het is getransformeerd tot een hightech, duurzaam en energiezuinig kantoorgebouw. Het gebouw heeft een BREEAM Excellent certificaat en een WELL Platinum certificaat. Tevens wordt het gebouw door onze afdeling Service & Onderhoud voor een periode van 10 jaar beheerd en onderhouden.

EDGE Olympic tijdens de bouw

Zowel het interieur als het exterieur van het gebouw is onder handen genomen. De bruto vloeroppervlakte bedraagt 14.000m². Aan de oostzijde is het gebouw uitgebreid met een parkeerverdieping en twee kantoorverdiepingen. Het centrale gedeelte kreeg een atrium.

Logistieke uitdagingen

EDGE Olympic is binnenstedelijk gesitueerd. De locatie van het gebouw, centrumzijde van de Zuidas in Amsterdam, wordt gezien als het uitbreidingsgebied van de Zuidas. Binnenstedelijk bouwen heeft ook hier zijn logistieke uitdagingen in combinatie met omliggende scholen, academies, kantoren en begraafplaatsen.

Stuur project door