Bouwen aan jouw toekomst in de wereld van communicatie

Ben jij onze nieuwe communicatiestagiair(e)? Als hbo-er met gevoel voor communicatie wil je laten zien wat je kunt. Dat kan het beste bij een bedrijf dat ook veel nieuws te melden heeft. J.P. van Eesteren is een innovatief bouwbedrijf dat je kent van de nieuwbouw van de Rotterdamse Markthal en nu ook de bouw van het naastgelegen RottaNova, Naturalis in Leiden, de renovatie van het Rijksmuseum in Amsterdam en nog veel meer. Alle actuele maatschappelijke thema’s kom je tegen in ons werk: duurzaamheid, leefbaarheid, veiligheid, noem maar op. Wij zoeken voortdurend naar antwoorden op de vragen van nu en dragen graag uit wat we op dat gebied allemaal al hebben bereikt. Daarom kunnen we jou goed gebruiken.

Bij wie kom je te werken?

Bij J.P. van Eesteren werk je mee aan de meest iconische projecten. Wij doen niks liever dan Nederland mooier en duurzamer maken met de panden die wij ontwikkelen, bouwen, verbouwen en onderhouden. We geven elkaar veel vrijheid en verantwoordelijkheid. En we zijn voortdurend bezig onze projecten én onszelf te verbeteren. Daarom brengen we de meest complexe projecten tot een succesvol eind. Zo maken we onze dromen waar. 

Wat breng je mee?

Jij volgt een hbo-opleiding communicatie of (bedrijfs)journalistiek en bent vanaf september 2024 beschikbaar voor ca. 5 maanden. Om deze stage tot een succes te maken, beschik je over:

  • een flinke dosis enthousiasme en ondernemerschap;
  • creatief denkvermogen en een hands-on mentaliteit;
  • je schrijft graag en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • ben je bekend met het gebruik van de Adobe Creative Cloud en het maken van videocontent voor op social media? Dan is dat mooi meegenomen;
  • een van nature nieuwsgierige persoonlijkheid, die zelfstandig benodigde informatie weet op te halen, bijvoorbeeld bij collega’s.

Laat maar horen!

Wil je meer weten over de stage? Neem dan contact op met Lotte van Leeuwen (communicatieadviseur), tel. 06 57 48 27 93 of l.vanleeuwen@jpvaneesteren.nl.

Wat is er voor jou te doen?

We hebben veel en afwisselend werk voor je. Denk aan nieuwsberichten schrijven of redigeren, vlogs bedenken (en maken), website en intranet bijhouden, content maken voor op social media, creatieve briefings opstellen, fotografen inplannen, videoproducties begeleiden, coördineren van magazines of e-mailings opzetten. En nog veel meer. Je krijgt met alle facetten van communicatie te maken. Van strategisch tot creatief, van planning tot uitvoering. Een prachtkans dus, om een schat aan praktijkervaring op te doen.

Je kent ons wel: knalgroen met een paarse waaier

J.P. van Eesteren is onderdeel van TBI, een groot netwerk van bedrijven dat onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt. Onze knalgroene auto’s en bouwketen met die paarse waaier erop kun je niet missen. We zijn met onze 380 collega’s overal in de Randstad te vinden, maar jij komt te werken op ons hoofdkantoor in Gouda. Vanuit hier werken wij met zo’n 100 collega’s.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden je een echte meeloop- en meewerkstage, waarin je de kans krijgt om in korte tijd op heel diverse vlakken ervaring op te doen. Je krijgt daarbij een interessante kijk achter de schermen van de bouwwereld. Je zult ontdekken hoezeer deze sector midden in de maatschappij staat en raakt aan bijna alle sociale, politieke en wetenschappelijke thema’s uit het nieuws. Je zit dus niet op een eiland, maar staat hier midden in de wereld. Het is mogelijk om, naast je dagelijkse werkzaamheden, een studieopdracht uit te voeren. Je ontvangt een stagevergoeding conform de cao Bouw & Infra van €650,- bruto per maand.