Laden...

Wat werken bij JP voor jou betekent

Bij JP werk je mee aan projecten die gezien worden. Denk aan spannende klussen op grote hoogte. Uitdagende puzzels, midden in de stad. En bouwwerken die het aangezicht van Nederland voorgoed veranderen.

We zijn niet bang om je snel verantwoordelijkheid te geven. Je krijgt ook volop mogelijkheden om je kennis en vaardigheden uit te bouwen. Verder kun je rekenen op een informele werksfeer, prettige voorwaarden en meer.

Scrol verder om meer te ontdekken. En geef een seintje als je eens kennis wil maken.

Wie iets wil bouwen dat ook goed is voor het milieu, is bij JP aan het juiste adres. We ontwikkelen, bouwen en verbouwen zo circulair en duurzaam mogelijk.

Bouwen aan je ontwikkeling

Onze mensen maken JP. We waarderen elkaars vakmanschap. En we hebben allemaal de wil om onszelf continu te verbeteren. Daarom krijg je bij JP alle ruimte om jouw talenten te ontplooien en verder te bouwen aan jouw kennis en kunde. Bijvoorbeeld via de TBI Acdmy.

TBI is een groep van 19 techniek-, bouw- en infrabedrijven waar wij onderdeel van zijn. Samen doen we ontzettend veel kennis op. In de TBI Acdmy delen we die kennis met elkaar.

Een fijne werksfeer

We staan bekend als een sociale werkgever. De werksfeer is informeel en we hebben een platte organisatie. Van timmerman tot directie: we zijn vakidioten onder elkaar.

We bieden je een werkomgeving waar je jezelf kunt zijn. Met leuke collega’s die voor elkaar klaarstaan en elkaar inspireren. Zo halen we het beste in elkaar naar boven.

Voorwaarden waar je op kunt bouwen

Omdat we onze mensen koesteren, bieden we je een goed arbeidsvoorwaardenpakket conform de cao Bouw & Infra. Ook kun je deelnemen aan een collectieve zorgverzekering.

Goed voor de toekomst

JP is onderdeel van TBI, een van de grootste techniek-, bouw- en infraconcerns van Nederland. TBI is gericht op een goede toekomst. Zo willen we in 2030 volledig klimaatneutraal bouwen en investeren we in het welzijn van de samenleving. En er is nog een manier waarop TBI naar de toekomst kijkt. Als je bij ons komt werken, komt jouw zoon of dochter mogelijk in aanmerking voor een studietoelage van Stichting TBI Studiefonds.

Frank en Marten vertellen over het TBI Studiefonds